Sådan vælger du de rigtige børnelamper

Når dit barn skal have en ny lampe, så er der mange faktorer som er vigtige at tænke på ift. Når du skal købe en børnelampe til dit barn. Nogle af faktorerne som kan være afgørende er, hvilket køn dit barn har, hvilken alder dit barn har og hvilke farver eller interesser dit barn har.

Hvis du mangler ideer til hvilket design lampen skal have, så er væglamper eller bordlamper med dyremotiv eller smileymotiv altid en klassiker.

Tips til indretning med børnelamper:

Det er vigtigt at sørge for, at lampen er enkel og at den matcher dit barns yndlingsfarver eller interesser. Hvis du vælger, at lampen skal hænge oppe over dit barns seng, så er det en god ide at tage en buet væglampe eller justerbar væglampe som kan drejes ift. Hvor den skal lyse henne. Hvis det f.eks. er en lampe til et skrivebord, så er det selvfølgelig en skrivebordslampe til dit barns værelse, som du skal have fat i.

Afhængigt af alderen på dit barn, så er dyremotiv som sagt altid en klassiker, når det kommer til børnelamper, men det kan også være noget helt andet. Kun du kender dit barn bedst.

Når du vælger lamper til dit barns værelse, så er det super vigtigt, at dit barn selv kan justere på lampen og tænde og slukke den. Så som sagt skal den være enkel og nem at betjene. Du kan med god tro spørge dit barn, hvor at lampen skal hænge, så barnet føler, at det får lov at bestemme hvor den skal hænge.

Sikkerhed ift. Placering af børnelampen:

Når du skal opsætte lampen, så er det en god ide at sikre sig, at lampen sidder ordentligt fast og at barnet ikke kan komme til skade eller ved et uheld komme til at rive ledningen ud af væggen og få stød. Sikkerhed er altid vigtigt i alle aspekter i livet og især når det handler om dit barns sikkerhed og helbred.