Pas på tænderne med den rigtige paradentose behandling

Hvis du er ramt af dårlig ånde eller blødning fra tandkødet, kan det være at der er tale om paradentose. Det er vigtigt at du hurtigst får den korrekte behandling, hvis først du har fået paradentose, så du ikke pludselig står til at skulle erstatte dine tænder på anden vis.

Kom afsted til tandlægen til de gængse tandlægetjek

Det er vigtigt at passe på tænderne igennem hele livet, hvis ikke du vil risikere at der skal erstattes nogle i form af kroner eller lignende erstatninger. Sygdommen paradentose er en af de største syndere hos danskerne, når det handler om årsager til at skulle udskifte tænderne og det er derfor underligt at det er så svært for så mange at komme afsted til de gængse tandlægetjek.

Hvis du opdager paradentose i den spæde start, er der med den rette behandling mulighed for at holde paradentose væk og dermed at undgå at knoglerne omkring tænderne bliver spist op. Det er nemlig det der sker, når paradentosen får lov til at virke og det kan både lugte og bløde, men i den grad også give smerter.

Hvis du venter for længe med at behandle kan det koste dig tænderne

Hvis du har den mindste mistanke om at der kan være tale om at du har paradentose er det meget vigtigt at komme afsted til tandlægen så du kan påbegynde den rette behandling. Har du ladet det vente for længe kan du dog risikere at der ikke er så meget andet at gøre end at udskifte tænderne med implantater eller andre former for erstatninger.

Det er forskelligt fra person til person hvor dygtig kroppen er til at gøre grovæksten for bakterier i munden besværlig. Nogle skal bare se på noget sukker og kan uanset den grundige mundhygiejne opleve at blive hårdt ramt, mens andre egentlig slækker på tandbørstning lidt for ofte og drikker sodavand dagligt uden at det gør noget yderligere for dem.