Når du allerede er klar til at flyve fra reden i 9. klasse 

Så er det igen tid til at tænke over, hvad man vil lave i 9. klasse. Skal man vælge en almindelig folkeskole, eller skal man tage springet og drage afsted på efterskole? Hvis du endnu ikke har helt besluttet dig, så kan Vandel Efterskole måske være noget for dig. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af linjer, som passer lige til de unge mennesker, der er klar til lidt mere frihed og udfordringer. 

En efterskole med mange forskellige linjer 

Hvis du er på udkig efter en efterskole 9 klasse med et efterskoleprogram der matcher dine interesser, er Vandel efterskole måske det perfekte valg. Vi har en række forskellige kurser, der kan hjælpe dig med at udforske forskellige interesser og passioner. Uanset om du ønsker at skærpe dine akademiske færdigheder, udvikle kreative talenter eller blive en bedre kommunikator, har vi noget for enhver smag. 

Når du gerne vil nørde lidt mere i hvad du finder interessant 

Vores efterskolekurser er inddelt i fire hovedområder: STEM (videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik), kunst og kreativitet, forretning og kommunikation samt sundhed og velvære. Hvert område har sit eget udvalg af kurser, der er designet til at opfylde behovene hos unge voksne, der lige er begyndt på deres rejse mod selvstændighed.  

Der er noget for dig der elsker robotter og kodning, men også dig der er talnørd 

STEM-kurser kan omfatte emner som robotteknologi og kodning, mens vores Arts & Creativity kurser med fokus på digitale medier, fotografering og filmproduktion. Business- og kommunikationskurser dækker emner som markedsføring, økonomi og offentlige taler, mens kurser i sundhed og velvære beskæftiger sig med ernæring, sportsvidenskab og psykologi. Alle disse fag undervises af erfarne fagfolk, der bruger innovative undervisningsmetoder til at hjælpe hver enkelt elev med at nå sit fulde potentiale. 

Et sted, hvor du kan vokse, lære og få venner 

På Vandel Efterskole bestræber vi os på at skabe en atmosfære, der tilskynder til vækst og udforskning. Vores lærere er dedikerede til at hjælpe vores elever med at udvikle deres færdigheder og forberede dem på de udfordringer, som voksenlivet byder på. Vi fokuserer også på at opbygge et fællesskab med efterskoleaktiviteter som sportsklubber og drama. 

Tag springet og få en mere givende oplevelse 

Tag ud på egen hånd i 9. klasse og vælg Vandel Efterskole for et efterskoleprogram, der tilbyder noget unikt og anderledes end traditionelle grundskoler. Med vores brede udvalg af kurser, der passer til alle interesser, kan vi guide dig på vejen mod uafhængighed og udfoldelse. Vælg efterskole 9. klasse på Vandel Efterskole i dag!