5 produkter til at beskytte dig selv på banen

Håndbold er en intensiv og hård sport, og for at kunne yde dit bedste, er det vigtigt, at du beskytter dig selv. Dette gælder især, hvis du har en historie med skader. Knæ, albuer og håndled er særligt udsatte områder, og derfor kan det være en god idé at investere i beskyttelse til disse områder.

Knæbeskyttere

Et par knæbeskyttere er det første, du skal investere i. Knæbeskyttere kan være med til at forhindre skader, eller i hvert fald mindske risikoen for skader, hvis du vælter og lander på knæene. Det anbefales at bruge knæbeskyttere, hvis du har en historie med skader i knæet, eller hvis du har ondt i knæet, når du spiller.

Albueskinne

En albueskinne er også en god idé at have, hvis du er udsat for slag og stød mod albuen. En albueskinne kan være med til at forhindre skader, eller i hvert fald mindske risikoen for skader. Det anbefales at bruge en albueskinne, hvis du har en historie med skader i albuen, eller hvis du har ondt i albuen, når du spiller.

Håndledsbeskytter

Håndledsbeskytter er især relevant for målmænd, men kan også være en god idé for andre spillere. Håndledsbeskytter er med til at beskytte håndleddet og underarmen mod stød og slag. Det anbefales at bruge håndledsbeskytter, hvis du har en historie med skader i håndleddet, eller hvis du har ondt i håndleddet, når du spiller.

Sko

Det er også vigtigt, at du vælger de rigtige sko, når du spiller håndbold. Skoene skal støtte og beskytte foden, og de skal give dig den rette støddæmpning. Der findes mange forskellige typer håndboldsko, som alle har forskellige funktioner, og du bør derfor vælge sko alt efter din spillestil, men også alt efter, om du har en historie med skader.

Tandbeskytter

Tandbeskytter er især relevant for målmænd, men kan også være en god idé for andre spillere. En tandbeskytter kan være med til at forhindre skader, eller i hvert fald mindske risikoen for skader, hvis du tager et slag i hovedet. Det anbefales at bruge en tandbeskytter, hvis du har en historie med skader i tænderne, eller hvis du har ondt i tænderne, når du spiller.

Konklusion

Det er vigtigt, at du beskytter dig selv, når du spiller håndbold. Dette gælder især, hvis du har en historie med skader, men det kan være en god idé for alle at bruge knæbeskyttere, albueskinner, håndledsbeskytter og tandbeskytter. Det er også vigtigt, at du vælger de rigtige sko til dig.